mandag 9. august 2010

Annonsering på internett

For å skape suksess med affiliate markedsføring må man lære seg å lede store mengder målrettet trafikk til sine produkter og nettsider. De fleste som feiler gjør det på grunn av at de ikke lærer seg dette. Man kan selvsagt skaffe seg kunder ved å bruke venner og bekjente men de store inntektene ligger i internett markedsføring. Uansett hvor bra produktet ditt er, hjelper det lite om ikke interesserte får vite om det. Mange går glipp av de enorme mulighetene som eksisterer ved at de ikke fokuserer nok på markedsføringen. Under kan du lære hvordan du kommer i gang. Det finnes mange metoder å skaffe seg trafikk på, som via forumer og artikler. Her vil vi fokusere på ppc- annonsering. Der er det mye å hente hvis du vet hva du driver med.


Bruk Google, Yahoo og Bing
De viktigste stedene å annonsere er hos Google, Yahoo og Bing (Microsofts søkemotor, tidligere msn search). Disse tre dekker godt over 90% av all søketrafikk på internett. I tillegg kan det ligge mye penger i blogging og artikler (enkelte steder kan du legge ut artikler med dine affiliate linker inkludert, og slik få store mangder med gratis trafikk til dine salgssider). Alle søkemotortjenestene tilbyr Pay Per Click(PPC). PPC er den raskest måten å komme i gang på. Målrettet trafikk er utrolig viktig siden den konverterer mye bedre enn tilfeldig trafikk. PPC vil si at man legger ut annonser og betaler for hver gang noen klikker på din annonse.


Annonsen leder så til ditt produkt/ affiliate program eller din hjemmeside/blogg. Om man lærer hvordan ppc- annonsering gjøres korrekt så kan det føre til en stor inntektskilde. Om du lærer deg hva Google "liker" vil du kunne få svært billige klikk og samtidig mye mer trafikk en dine konkurrenter. Den beste lærdommen får du som med alt annet ved å betale for kunnskapen. Da får du det grundigste, mest oppdaterte og den beste kunnskapen for å skape suksess. Mange ønsker imidlertid ikke å betale for slik informasjon. Man kan også finne mye bra info gratis. Har du derimot et budsjett å bruke for å komme i gang kan det være en god idè å bruke noe av det på å lære fra de som allerede har skapt suksess på internett. Et selskap som Wealthy Affiliate har store mengder informasjon skreddersydd til ethvert bruk. De tilbyr gratis oppstartskurs nå.


Googles pay per click er best
Google's ppc- system heter Google Adwords og er det desidert viktigste stedet å annonsere. En av grunnene til at Google har blitt verdens klart største og beste søkemotor er at man finner sider av kvalitet hos Google. Google har strenge regler for annonsering, noe som også øker kvaliteten på tjenesten deres. Dette er en stor fordel om du lærer deg hva Google "liker". Det vil nemlig føre til at du kan skaffe deg mye billigere klikk en konkurrentene dine, og samtidig mer målrettet trafikk.

Med målrettet trafikk mener jeg folk som søker aktivt på nettet etter nettopp det du tilbyr, og dermed konverterer til betalende kunder.


Les om Pay Per Click og og kom i gang her.
For å bli ekspert på Internett Markedsføring krever det selvsagt at man tar seg tid til å tilegne seg kunnskap. Det finnes enormt med informasjon på internett, mye bra og mye mindre bra. Det flommer over av folk som vil ha deg til å bli med på "bli rik over natten"- programmer og så videre. En ting kan jeg si med sikkerhet: Styr langt unna alle som lover deg at du kommer til å tjene enorme summer over natten. Det er stort sett pyramidespill og annen svindel. Sett deg heller ned og undersøk nøye. Du trenger ikke følge mine tips for å skap suksess på internett men forbered deg på å jobbe og drive litt grundig research før du starter. Husk at å feile med planlegging er å planlegge å feile.


Google's ppc-tjeneste: http://google.com/adwords
Yahoo: http://sem.smallbusiness.yahoo.com/searchenginemarketing/
Bing: https://adcenter.microsoft.com/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar